Slideshow image <h2>Μεταφορές - Μετακομίσεις</h2><p>Τα σύγχρονα συνεργεία μας εγγυώνται την άνετη και ασφαλή μεταφορά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesmetakomiseis-koniaris.gr/more2.php?l=el&id=8874' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συσκευασία - Αποθήκευση</h2><p>Είμαστε γνώστες οτί πολλές φορές θα χρειαστεί να αποθηκευτούν τα αντικείμενα σας για μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.metaforesmetakomiseis-koniaris.gr/more2.php?l=el&id=8877' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ


Η εταιρία μας ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ | ΚΟΝΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και εκ νέου συναρμολόγηση των επίπλων σας, αλλά επίσης και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών και την εγκατάσταση τους στο νέο σας χώρο που θα μετακομίσετε.

Είμαστε γνώστες οτί πολλές φορές θα χρειαστεί να αποθηκευτούν τα αντικείμενα σας για μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εταιρία μας στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της αναλαμβάνει και το κομμάτι αυτό. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε υπηρεσίες αποθήκευσης για την φύλαξη των οικοσκευών σας με μεγάλη ασφάλεια.

Με την πολυετή μας εμπειρία κάνουμε την μετακόμιση παιχνιδάκι και σας απαλλάσουμε απο το άγχος της 


- Στόχος μας -
είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Καβάφη 12, Ιωάννινα 45221 / Ιωαννίνων
Τηλέφωνο: 2651030131
Κινητό: 6944891903